Over TeamWearConcept
TeamWearConcept
 is een familiebedrijf met alleen maar enthousiaste sporters; voetbal, hardlopen, atletiek, fitness, wielrennen en schaatsen zijn ons met de paplepel ingegoten.
Annouk is de spil van ons bedrijf en zij is na een aantal jaren in de atletiek, nu professioneel voetbalster bij de dames van ADO Den Haag.
Peter is ons opperhoofd en is als trainer verbonden aan Jong ADO Den Haag en heeft in zijn lange voetbalcarrière als middenvelder gespeeld bij Fortuna Vlaardingen. Daarnaast staat zijn racefiets binnen handbereik en zijn hardloopschoenen staan ook altijd klaar.
Melissa is onze assistent en voetbalt al jaren bij VDL in Maassluis en is daar allround - middenvelder. Zij heeft onlangs haar HAVO diploma gehaald en is Sparta fan in hart en nieren.
Marian is groot gebracht op schaatsen, samen met haar vader heeft zij menig toertocht volbracht. In de zomer is zij enthousiast wielrenster en ook voor een lange afstandswandeling draait zij haar hand niet om.
Edie is onze grafisch ontwerpster, zij is een kei in het ontwerpen en bewerken van logo's en reclame teksten. 

Kortom, onze zeer sportieve team weet waar ze over praat als het over kleding gaat en hoe belangrijk het is om de juiste kwaliteit en uitstraling te waarborgen.

 

© Copyright Team Wear Concept 2017.